Sidan är under uppbyggnad -  är något tokfel, skriv en rad till susanna@hundvardag.nu
Kontakt

Här förekommer ibland sponsrade länkar. Denna typ av länkar går också under namn som “adlink” och “affiliate”, men för tydlighetens skull så har jag valt att bara använda uttrycket “sponsrade länkar”.

Det innebär att om du klickar på en av länkarna och sedan handlar något från sidan får jag en liten ersättning av företaget som länken går till. Detta är ett sätt för mig att få en extra liten inkomst från bloggen så att jag kan fortsätta lägga tid på den. Det kostar självklart ingenting extra för dig som läsare.

Annonslänkarna är alltid tydligt utmärkta

Alla sidor och inlägg som innehåller annonslänkar är tydligt utmärkta högst upp i inlägget med:

Detta inlägg innehåller sponsrade länkar

Detta är för att du alltid ska veta när jag har lagt ut annonslänkar, så att du kan välja om du vill klicka på dem eller inte. Jag vill också belysa att jag aldrig publicerar annonslänkar på företagens initiativ, utan det är alltid jag själv som bestämmer vart och till vilka affärer jag länkar.

Vet du att du vill handla från något av företagen jag länkar till, blir jag glad om du klickar på en av mina annonslänkar innan du handlar. Det kostar alltså ingenting extra för dig, men du gör mig väldigt glad.

Kontakta Susanna

Har du någon fråga kring privatlektioner eller kommande kurser?

Skriv en rad här så svarar jag så fort det finns möjlighet!