Sidan är under uppbyggnad -  är något tokfel, skriv en rad till susanna@hundvardag.nu
Kontakt

Låt mig hjälpa dig framåt

Hundägandet är fantastiskt, men ibland behöver vi hjälp utifrån. Jag - Susanna - hjälper dig genom att se detaljer som kan göra helheten bättre. Oavsett om det gäller ny träning med ny valp eller ett problem ni haft i många år.
Eller scrolla neråt och läs mer

Bokningsbara platser kvar innan prishöjning:

För att hjälpa både dig och mig att komma igång har jag superbra pris till dig om du är bland de 35 första som bokar.
Skynda att fynda, helt enkelt.

På plats

st

Paket

st

Online

st

Priser och bokning

Det finns på plats och online. Bor du långt från Alvesta kanske Online är att föredra - det ställer dock högre krav på ditt deltagande.
På plats
1100kr
650 :-
/tim
En timme på plats i Alvesta med omnejd.

För dig som vill:
  • Ses på plats
  • Boka specifik tid utan att maila/smsa
  • Ha konkret hjälp att komma igång
Boka en timme
Online
750kr
450 :-
/tim
En timme i digitalt möte.

För dig som vill:
  • Ses digitalt
  • Boka specifik tid utan att maila/smsa
  • Ha tips & hjälp att komma igång
Boka en timme
Utkörningskostnad tillkommer på alla vid hembesök utanför centrala Alvesta.
Process för 

Privatträning & Beteendeutredning

Initial kontakt

Skriv en rad via formuläret längst ner, skicka SMS eller slå en pling på 0706898525 för att se om jag är rätt person för att hjälpa er.

Boka och betala

Du bokar & betalar antingen EN träff eller köper ett paket vilket ger en reducerad timkostnad och ökad sannolikhet för att vi ska hinna nå ert mål. 

Svara på frågor

Efter din bokning kommer du få ett frågeformulär att fylla i. Är det svårt att skriva går det bra att efter överenskommelse om tid ringa upp och svara på frågorna muntligt.

Träning (en gång eller flera)

Beroende på vad din hund har för oönskade beteenden bestämmer vi tillsammans vart den första träffen blir. Ofta Påvelsgård Alvesta eller Orrakullen.

Återkoppling

Vi stämmer av mellan träffarna och efter sista träffen för att säkerställa att vi är på rätt väg, om inte justerar vi i den gemensamma planen.

Veterinär / Fysio

Eventuellt kan kontakt med veterinär eller fysio vara nödvändigt i processen. Mer än 80% av alla hundproblem kommer ur smärta.

Tänk på:

Förändring tar tid! Ha tålamod och var snäll mot dig själv i processen.
Vad är det för bra med

Privatlektioner

Att boka privatlektioner kan vara fördelaktigt av många anledningar. Privatlektioner erbjuder en unik inlärningsupplevelse för både dig och din hund - som kan hjälpa dig att nå era mål på ett trevligt och mer effektivt sätt.

Personlig anpassning

Med privatlektioner får just du och din hund uppmärksamhet och anpassning efter era specifika behov och mål. Jag kan fokusera helt och hållet på dig och din utveckling, vilket ger er en fördelaktig inlärningsprocess.

Skräddarsydda övningar

Genom att boka ett paket med privatlektioner får du skräddarsydda övningar som följs upp över tid. Jag justerar lektionerna baserat på er inlärningsstil, tempo och specifika utmaningar, vilket ökar chanserna för lyckande.

Djupgående feedback

Genom privatlektioner får du omedelbar feedback och eventuella justeringar från mig. Detta ger dig möjlighet att snabbt identifiera och rätta till felaktigheter, samt att förstå och förbättra din teknik på ett mer djupgående sätt än vad som är möjligt i en  traditionell kurs-grupp.
Kontakta Susanna

Har du någon fråga kring privatlektioner eller kommande kurser?

Skriv en rad här så svarar jag så fort det finns möjlighet!