Sidan är under uppbyggnad -  är något tokfel, skriv en rad till susanna@hundvardag.nu
Kontakt

Peter Holmberg – Hundlydnad med klicker

Boken inriktar sig mest på tävlingslydnad och har kanske ett par saker om ledarskap som jag inte riktigt håller med om, men om man bortser från det är den en jättebra introduktion till klickerträning. Man får på ett enkelt sätt lära sig hur man klickar för spontana beteenden, och att det går bra att träna […]

Boken inriktar sig mest på tävlingslydnad och har kanske ett par saker om ledarskap som jag inte riktigt håller med om, men om man bortser från det är den en jättebra introduktion till klickerträning. Man får på ett enkelt sätt lära sig hur man klickar för spontana beteenden, och att det går bra att träna framför TVn.

Steg för steg går han igenom hur man skall gå tillväga under inlärningen, och hur man kan lägga upp ett träningsschema. Han går igenom sitt, ligg, stå, inkallning m.m.

Han tar också upp hur Du kan komma till rätta med en hund som drar i kopplet, gör koppelutfall mot andra hundar med mera.

Detta är en bok som rekommenderas! Då det är en före detta “koppelryckare” som skrivit den (eller han är iallafall uppvuxen i den andan) känner man i texten att han VET att detta fungerar bättre. Han provade även i början att säga “FEL” när hunden gjorde fel, men lärde sig att inlärningen då tog längre tid eftersom hundarna inte vågade prova lika mycket (för 9 ggr av 10 skulle det ju vara fel).

Author

Susanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related News & Articles

Kontakta Susanna

Har du någon fråga kring privatlektioner eller kommande kurser?

Skriv en rad här så svarar jag så fort det finns möjlighet!