Sidan är under uppbyggnad -  är något tokfel, skriv en rad till susanna@hundvardag.nu
Kontakt

Marie Hansson – Agility för nybörjare

Agility för nybörjare av Marie Hansson (www.jycke-tryck.se) är en bok som bör läsas före någon annan agilitybok. Jag har andra agilityböcker hemma som vänder sig till nybörjare, men ingen är så fångande eller intressant som denna. Hon tar upp steg-för-steg träning av alla hinder, eventuella svårigheter och olika tips för att överkomma dem. Ett väldigt grundligt […]

Agility för nybörjare av Marie Hansson (www.jycke-tryck.se) är en bok som bör läsas före någon annan agilitybok.

Jag har andra agilityböcker hemma som vänder sig till nybörjare, men ingen är så fångande eller intressant som denna. Hon tar upp steg-för-steg träning av alla hinder, eventuella svårigheter och olika tips för att överkomma dem. Ett väldigt grundligt kapitel om det som kallas ‘handling’ så att man verkligen förstår hur det fungerar. Hon går även igenom tävlingssystemet och alla regler som är bra att veta om man framöver vill satsa på tävling. Gör man det enbart för fysisk aktivering behöver inte reglerna spela någon större roll.

Layouten är OK, det mesta är upplagt på ett tydligt och lättläst sätt.

På baksidan av boken står det “välj ‘Agility för nybörjare’ om du vill ha en lättläst bok som ger dig allt du behöver veta på ett lättbegripligt sätt. ” Det stämmer verkligen.

Author

Susanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related News & Articles

Kontakta Susanna

Har du någon fråga kring privatlektioner eller kommande kurser?

Skriv en rad här så svarar jag så fort det finns möjlighet!