Sidan är under uppbyggnad -  är något tokfel, skriv en rad till susanna@hundvardag.nu
Kontakt

Man måste våga för att vinna

Det är klart att det kan gå åt skogen, men försöker man inte alls har man redan förlorat från början. Den värsta förlusten kommer sannolikt alltid vara vetskapen att man inte vågade försöka. Det gjorde jag nu. Jag annonserade ut att hålla en inkallningskurs, det blev två. En på dagtid och en på kvällstid. Vi har […]

Det är klart att det kan gå åt skogen, men försöker man inte alls har man redan förlorat från början. Den värsta förlusten kommer sannolikt alltid vara vetskapen att man inte vågade försöka.

Det gjorde jag nu. Jag annonserade ut att hålla en inkallningskurs, det blev två. En på dagtid och en på kvällstid. Vi har haft tre pass av den på kvällstid och ett pass av den på dagtid.

Efter gång två på kvällstidskursen kändes det sådär. Jag tvivlade på det jag egentligen tror på. Var tvungen att rådfråga en vän. På gång tre däremot lös solen, superstarkt. Det kändes fantastiskt och kursdeltagarna var SÅ duktiga allihopa. Även idag efter två gånger lektion ett (en missade tiden och jag hade möjlighet lite senare så de fick privattid båda två) känns det fantastiskt bra.

Det ligger tyngd i det jag säger, för jag vet att det jag säger är backat upp av forskning. Även om nu Nando Brown säger att allt vi lärt oss är fel… Så kan det inte vara alltför fel eftersom det fungerar och ingen skadas.

Sen om jag säger något som är min privata åsikt är jag noga med att säga “jag tycker” eller avsluta med “tycker jag”. Till exempel att det känns bättre i magen att belöna det som är rätt i stället för att tjata på vad som är fel. Hur de känner sig i magen vet jag ju inte, så i en sådan mening lägger jag tydligt till att det är mitt tyckande.

Vill du också gå inkallningskurs?

Se kursutbud här »

Author

Susanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related News & Articles

Kontakta Susanna

Har du någon fråga kring privatlektioner eller kommande kurser?

Skriv en rad här så svarar jag så fort det finns möjlighet!