Sidan är under uppbyggnad -  är något tokfel, skriv en rad till susanna@hundvardag.nu
Kontakt

Ingrid Tapper – Hundens mentalitet, från test till beskrivning.

Boken går först igenom mentaltestets föregångare (L-test), sen Mentaltestet och därefter Mentalbeskrivningen. Allt sker på en svenska som är lätt att förstå, och om man fastnar på något finns där en ordlista längst bak i boken. Hon går även igenom ett slags valptest som är framtaget avb Lasse Fält ursprungligen. Näst sista kapitlet är en […]

Boken går först igenom mentaltestets föregångare (L-test), sen Mentaltestet och därefter Mentalbeskrivningen. Allt sker på en svenska som är lätt att förstå, och om man fastnar på något finns där en ordlista längst bak i boken. Hon går även igenom ett slags valptest som är framtaget avb Lasse Fält ursprungligen.

Näst sista kapitlet är en summering av “etologiboken”, det jag tyckte var intressantast var Persongallerit som utgör allra sista kapitlet, en genomgång av alla de personer som varit med och tagit fram positiv hundträning och alla olika tester.

Förlagets beskrivning:

I vårt moderna, bullriga och röriga samhälle ställs större krav än någonsin på alla hundar. Såväl uppfödare som hundägare måste ta hundars medfödda mentalitet och anlag på allvar. Mentalitetstestet ger en bra kunskapsgrund att stå på. Hunden och människan är båda flockdjur, men ändå så olika. Här får du chansen till en djup inblick i hundens hjärna och beteenden.

Jag tycker att det är en läsvärd bok OM man är intresserad av mentaltest eller mentalbeskrivning.

Author

Susanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related News & Articles

Kontakta Susanna

Har du någon fråga kring privatlektioner eller kommande kurser?

Skriv en rad här så svarar jag så fort det finns möjlighet!