Sidan är under uppbyggnad -  är något tokfel, skriv en rad till susanna@hundvardag.nu
Kontakt

Helen Philips – Clicker Gundog

Clicker Gundog är utgiven i samarbete med Kay Laurence och Learning about dogs. Boken tar inte upp klickerträningens grunder, utan den förutsätter att du antingen skaffat dem på annat håll eller läst Kays tidigare böcker. Den refererar ibland även till tidigare böcker, vilket jag dels tycker är smart för att spara sidor, men även lite […]

clickergundogClicker Gundog är utgiven i samarbete med Kay Laurence och Learning about dogs.

Boken tar inte upp klickerträningens grunder, utan den förutsätter att du antingen skaffat dem på annat håll eller läst Kays tidigare böcker. Den refererar ibland även till tidigare böcker, vilket jag dels tycker är smart för att spara sidor, men även lite lathet.

“En utmärkt grundbok för dig som vill komma igång med jaktträningen. Boken kan även ge lösningar på problem och är, genom sina klickerlösningar, ett underbart och efterlängtat tillskott i bokhyllan. På engelska!”

Boken har några år på nacken, och jag tror att om hon skulle skriva den idag skulle vissa saker vara annorlunda. En nyare modernare bok på svenska är “Apportering till Vardag och Fest”. De går igenom snudd på samma saker. men “AVF” gör det på ett mindre svartvitt sätt (bokstavligt talat).

Dock finns guldkorn i denna bok som inte finns i AVF, så de kompletterar varandra.

 

Author

Susanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related News & Articles

Kontakta Susanna

Har du någon fråga kring privatlektioner eller kommande kurser?

Skriv en rad här så svarar jag så fort det finns möjlighet!