Sidan är under uppbyggnad -  är något tokfel, skriv en rad till susanna@hundvardag.nu
Kontakt

Grisha Stewart i Stockholm

Jag hoppas att få har missat faktumet att Grisha Stewart var i Stockholm nyligen (se här). Hon var där för att prata om och visa BAT – ett sätt att träna rädda/aggressiva/frustrerade hundar. Det är så himla självklart så jag är säker på att många av er redan gör det med era hundar då det […]

Jag hoppas att få har missat faktumet att Grisha Stewart var i Stockholm nyligen (se här). Hon var där för att prata om och visa BAT – ett sätt att träna rädda/aggressiva/frustrerade hundar.

Det är så himla självklart så jag är säker på att många av er redan gör det med era hundar då det behövs.

Vill Ni ha information på svenska finns det en LÅNG artikel i senaste numret av tidningen Canis.

 

Jag vill mest skriva om föredraget som sådant.

Jag och fotografen (kristina hollox) kom ungefär en timme innan dörrarna skulle öppnas. Jag räknade kallt med att Arrangören redan skulle vara där och att det skulle vara väl skyltat var det skulle vara. Till slut hittade vi ändå rätt ingång och möttes av en till som var tidig. Senare kom Arrangören och gjorde inte oss besvikna.

Maten var som vanligt riktigt god. Jag satt jämte någon som var orolig för att det inte skulle vara vegetarisk mat, som när jag sa att det var hundra procent veganskt replikerade: “Det går inte att äta veganskt”. Jag sa till henne att återkomma efter lunchen, men det gjorde hon inte – så jag vet inte om hon ångrade sitt uttalande.

Jag kan iallafall tala om att på R+ tillställningar blir man INTE besviken på maten. Inte på något annat heller för den delen(!).

 

Det var ett äventyr att vara i Stockholm och jag träffade en hel del vettigt folk. Den närmsta som var där kom från Åsa.

 

Jag kommer att skriva mer om BAT framöver, det är jag säker på.

Author

Susanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related News & Articles

Kontakta Susanna

Har du någon fråga kring privatlektioner eller kommande kurser?

Skriv en rad här så svarar jag så fort det finns möjlighet!