Sidan är under uppbyggnad -  är något tokfel, skriv en rad till susanna@hundvardag.nu
Kontakt

Git Jering – Valpboken

Jättebra bok. Här står det mesta man behöver veta som valpägare. 2004 blev 56 000 svenskar med hund, och trenden håller i sig. Det är lätt att förstå hur förälskad man kan bli i en valp, men för att få en fin och fungerande samvaro med hunden krävs stor kunskap. Valpboken ger hjälp och råd […]

Jättebra bok.

Här står det mesta man behöver veta som valpägare.

2004 blev 56 000 svenskar med hund, och trenden håller i sig. Det är lätt att förstå hur förälskad man kan bli i en valp, men för att få en fin och fungerande samvaro med hunden krävs stor kunskap. Valpboken ger hjälp och råd inför såväl valpköpet som i vardagslivet med hund. Valpboken handlar om hur härligt det är att umgås med en valp och följa dess utveckling. Hur spännande det är att studera valpen och lära sig förstå vad den menar och varför den reagerar som den gör i olika situationer. Och, inte minst, hur du ska göra för att få den att förstå vad du vill att den ska göra. Den handlar också om tankar innan valpköpet, utvecklingsfaser och lydnadsträning. Boken är uppbyggd i fyra delar:

  • Allmän hundkunskap
  • Hur man hanterar och sköter hunden
  • Lär din hund grunderna för en god allmänlydnad
  • Förslag på hur du aktiverar din hund på ett bra sätt

Boken kan läsas och användas av dem som redan har skaffat, eller är på väg att köpa valp. Den fungerar också bra som kurslitteratur för instruktörer som har valpkurser eftersom den innehåller så många olika lydnads- och aktiveringsövningar anpassade för den lilla valpens förmåga att lära.

Nordstedts

Author

Susanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related News & Articles

Kontakta Susanna

Har du någon fråga kring privatlektioner eller kommande kurser?

Skriv en rad här så svarar jag så fort det finns möjlighet!