Sidan är under uppbyggnad -  är något tokfel, skriv en rad till susanna@hundvardag.nu
Kontakt

Yvonne Öster & Monica Gudinge – FREESTYLE

Freestyle lyckas på sina ringa 89 sidor förmedla oerhört mycket information. På 8 sidor går den klart och tydligt igenom klickerträningens grunder, vilket är precis lagom. Den största delen av boken handlar om moment, och hur man kan lära in dem, därefter finns information om musik, koreografi, flyt med mera. Boken är från 2007 så […]

Freestyle lyckas på sina ringa 89 sidor förmedla oerhört mycket information. På 8 sidor går den klart och tydligt igenom klickerträningens grunder, vilket är precis lagom. Den största delen av boken handlar om moment, och hur man kan lära in dem, därefter finns information om musik, koreografi, flyt med mera.

Freestyle-traena-och-taevla-med-din-hund

Boken är från 2007 så den är ju gammal nu, det är möjligt att reglerna förändras, men för att bli inspirerad och för att komma igång är det en utmärkt bok.

Förlagets beskrivning:

Freestyle är sporten som har tagit hundvärlden med storm. Den väcker stor uppmärksamhet var helst det är tävlingar eller uppvisningar, och att freestyle är otroligt roligt är de flesta som prövat rörande eniga om.

Man kan likna sporten vid ett lydnadsprogram till musik där några obligatoriska moment ingår. Förutom dem är det fritt fram att använda fantasin och sin egen hunds specialiteter. Freestyle är sporten där alla kan lyckas. Med enkla steg-för-steg bilder guidar boken dig till lyckad och rolig
träning!

Boken vänder sig till dig som på ett nytt, roligt sätt vill aktivera dig och din hund, men även till dig som vill pröva lite mer avancerad träning eller har som mål att börja tävla i den numera officiella tävlingsgrenen freestyle.

Author

Susanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related News & Articles

Kontakta Susanna

Har du någon fråga kring privatlektioner eller kommande kurser?

Skriv en rad här så svarar jag så fort det finns möjlighet!