Sidan är under uppbyggnad -  är något tokfel, skriv en rad till susanna@hundvardag.nu
Kontakt

Få ut det mesta av gemenskapen

Genom att följa dessa riktlinjer bygger vi en trygg och stödjande gemenskap tillsammans. Genom att vara en del av denna grupp godkänner du reglerna nedan.

Fira en framgång?
Använd # party (utan mellanslag) i ett eget inlägg om du vill redovisa en insikt eller en lärdom som du tar med dig från veckans uppgifter, eller kursen hittills.

Tips till andra?
Använd # tips (utan mellanslag) i ett eget inlägg för att dela med dig av exempelvis tips i en övning eller hur man kan tänka kring ett visst problem ur en annan vinkel för att göra det till en tillgång.

Fråga?
Använd # fråga (utan mellanslag) i ett eget inlägg för att få svar. För privat? Skriv en rad till susanna@hundvardag.nu

INGEN reklam för egna grejer

Ingen självreklam är tillåten, förutom på de angivna inläggen, eller där annat anges.

Definition av självreklam:

 • sälja något – det innebär produkter, tjänster, kurser, evenemang och program
 • marknadsföring av ditt webinar, livesändning eller event
 • lägga upp en länk till din EGEN webbplats
 • lägga upp en länk till din EGEN Facebook-grupp
 • lägga upp affiliate-länkar
 • lägga upp ditt eget innehåll i gruppen och inte i en specifik (och relevant) tråd.
 • lägga upp foton med tags, webbadresser eller företagsnamn på dem
 • lägga upp “gratis” erbjudanden
 • lägga upp länkar till undersökningar eller skapa undersökningar i gruppen eller ställa marknadsundersökningsrelaterade frågor.

Vi kan bryta mot vår egen regel och främja något om vi känner att det är användbart för gruppen. Vi förbehåller oss den rätten eftersom det är vår grupp och gemenskap.

INGEN annan reklam

Ingen extern marknadsföring är tillåten, förutom på de angivna inläggen, eller där annat anges.

Definition av extern marknadsföring:

 • dela en video från någon annan
 • lägga upp en länk till någon annan

Tagga inte admin/moderatorer i egna inlägg/kommentarer

Tänk dig hur admin skulle drunkna i taggar om det blev många som taggade admin i inlägg. Ofta blir det en tagg när man svarar på ett meddelande – detta är helt OK för då är det konversation 🙂

INGA PM utan att ha OK först

Skriv inte i gruppen och be folk att PM:a dig för att få veta mer om vad du erbjuder, hur du kan hjälpa till eller för att arbeta med dig. Däremot om ni är flera som vill träffas för att träna, och kommer överens om det gemensamt, då är det OK

Inga PM till ADMINS

Skicka inga privata meddelanden till Susanna, teamet, eller eventuella deltagare om du inte har förhandstillstånd i form av en kommentar/meddelande eller mejl. Maila hellre susanna@hundvardag.nu eller använd #fråga

Kolla upp noga

Om du väljer att anlita någon eller skapa relation med andra medlemmar, gör det efter eget gottfinnande. Gör din research och använd tydliga avtal med tydliga förväntningar och villkor. Vi ansvarar inte för eventuella ogynnsamma omständigheter som kan uppstå till följd av relationer som bildats inom gruppen.

Vi äger inte Facebook. Skulle de ändra sina villkor eller börja ta betalt för Facebook-grupper kan vi flytta vår grupp någon annanstans. Om gruppens riktlinjer konsekvent inte följs kan Facebook-gruppen också stängas.

Kom ihåg att den här communityn handlar om att lära dig hur du får en harmonisk hundvardag, inte hur du raggar promenadkompisar eller kunder. Syftet med vår grupp är att få kontakt med andra medlemmar, dela idéer, lyckas, ställa frågor och skapa kontakter.

Även om vi har en ansvarig, är vi inte här för att övervaka Facebook, vi är här för att stödja dig och hjälpa dig att bygga upp relationen med din hund. Tack på förhand för din förståelse och ditt samarbete.

UNDERGRUPPER: FORMNING OCH DELNING

I det ingår att fråga “någon mer från denna stad”.

Vänligen skapa inte en ny undergrupp utan uttryckligt skriftligt tillstånd från Susanna. Till exempel “Vi från Malmö som går Harmonisk Hundvardag”. Eftersom Harmonisk Hundvardag är ett registrerat varumärke (pending) så vill Hundvardag säkerställa att allt under varumärket följer samma standard. Det kan komma tillåtna undergrupper med anslutna instruktörer.

Slutligen

Inga inlägg som inte har med ämnet att göra utan att först kolla med susanna@hundvardag.nu

Alla åsikter, råd och annan information som delas av medlemmar i diskussioner eller kommentarer är författarens. Använd information du får av andra än Susanna & moderatorer på egen risk. Alla medlemmar uppmanas att skaffa professionell på-plats-rådgivning för specifika och individuella behov.

VAD HÄNDER OM RIKTLINJER bryts?

Vi kan komma att radera ditt inlägg utan förvarning. Om ditt inlägg raderas är det förmodligen olämpligt baserat på våra villkor och vi tog bort det utan meddelande.

Om flera överträdelser inträffar kan vi kontakta dig och meddela dig att du bryter mot våra villkor. Vårt juridiska team kan komma att kontakta dig. Vi kan ta bort dig från programmet och/eller communityn.

Om du har några frågor om våra riktlinjer vänligen maila oss på susanna@hundvardag.nu

Senast uppdaterad 13 februari 2023

Kontakta Susanna

Har du någon fråga kring privatlektioner eller kommande kurser?

Skriv en rad här så svarar jag så fort det finns möjlighet!