Sidan är under uppbyggnad -  är något tokfel, skriv en rad till susanna@hundvardag.nu
Kontakt

Din hund kan mer än du tror

Duppen brukar jag ju säga att han kan ingenting, han bara är. En ferrari-hund som fått vara soffhund, brukar jag säga.  Men när jag började trickträna och spela in tricks så visade det sig att han kunde jättemycket. Visst – inte lika mycket som Fajsten, men Fajsten har också haft 8 och ett halvt år […]

Duppen brukar jag ju säga att han kan ingenting, han bara är. En ferrari-hund som fått vara soffhund, brukar jag säga. 

Men när jag började trickträna och spela in tricks så visade det sig att han kunde jättemycket. Visst – inte lika mycket som Fajsten, men Fajsten har också haft 8 och ett halvt år mer att läsa sig saker på. Så med tanke på det tycker jag att det var fantastiskt. Helt och totalt fantastiskt. 

Jag spelade in tricken som sagt.

Här är (idag 16, kommer att öka allteftersom) trick som Fajsten gjorde: 

Och här är (idag 17) trick som Duppen klarade. 

Vissa saker lockar/visar jag lite mer än jag egentligen skulle vilja. Ingenting görs för att jag lockar med GODIS eller för att de följer en hand som de tror har godis. Det är mitt huvudsakliga mål. Andra målet är att de gör det på endast verbal signal, ingen handsignal.

Det är dock ett trick för sig. Att kunna det. Vi är inte där ännu. Det kommer om vi kämpar på. Och jag tror att ju mer olika saker de lär sig att göra, desto enklare kommer det vara att lära dem – speciellt Duppen – vänta på signal. 

Author

Susanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related News & Articles

Kontakta Susanna

Har du någon fråga kring privatlektioner eller kommande kurser?

Skriv en rad här så svarar jag så fort det finns möjlighet!