Sidan är under uppbyggnad -  är något tokfel, skriv en rad till susanna@hundvardag.nu
Kontakt

Kay Laurence – Clicker Training – The Perfect Foundation

Det är en mycket grundläggande klickerbok, men väldigt tydlig och varje övning är tydligt uppdelat i steg-för-steg-beskrivningar. Varje kapitel avslutas med “Detta bör du ha koll på nu” med plats för att t.ex. skriva datum när man får koll på det med sin hund, eller annan kommentar/fundering. Boken är från 2008, så även de två […]

dv3-clickertrainingDet är en mycket grundläggande klickerbok, men väldigt tydlig och varje övning är tydligt uppdelat i steg-för-steg-beskrivningar. Varje kapitel avslutas med “Detta bör du ha koll på nu” med plats för att t.ex. skriva datum när man får koll på det med sin hund, eller annan kommentar/fundering.

Boken är från 2008, så även de två medföljande DVD:erna. Så – de har några år på nacken.

Är du nybörjare på klicker, eller om du klickertränat ett tag och inte förstått grejen, eller om hunden inte förstår grejen, rekommenderar jag denna bok för även jag, med sex år bakom mig, fick aha-upplevelser och idéer på framtida träning & förbättring av befintlig träning. Den är ganska kort, 107 sidor.

DVD:erna är grundligt och tydligt gjorda, med Kay Laurence som speaker och Helen Philips som tränare. Ventilationen i lokalen skapar ett brus i filmerna som gör dem svåra att se på en TV, men på datorn med headset var det inga problem alls.

Många av Kays andra böcker refererar till kapitel i denna bok, så om inte annat är den bra att ha som referenslitteratur.

Det som påverkade mig mest i hela boken var att de gör handtarget/nosdutt till BAKSIDAN av handen. Så smart. Den visar man ju sällan upp mot hunden i vardagen.

Author

Susanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related News & Articles

Kontakta Susanna

Har du någon fråga kring privatlektioner eller kommande kurser?

Skriv en rad här så svarar jag så fort det finns möjlighet!