Sidan är under uppbyggnad -  är något tokfel, skriv en rad till susanna@hundvardag.nu
Kontakt

Anders Hallgren – Den gamla hunden

Denna bok rekommenderas varmt till ALLA hundägare. Ung som gammal, liten som stor. Inte bara tar den upp alla för och nackdelar med att bli gammal som hund, den tar också upp processen med att växa upp, och avslutas med ett gäng trick man kan lära sin hund, ung som gammal! Vill inte skriva för […]

Denna bok rekommenderas varmt till ALLA hundägare.
Ung som gammal, liten som stor.

Inte bara tar den upp alla för och nackdelar med att bli gammal som hund, den tar också upp processen med att växa upp, och avslutas med ett gäng trick man kan lära sin hund, ung som gammal!

Vill inte skriva för mycket om boken, för den bör läsas, men såhär står det på Adlibris:

 Gamla hundar kan – och vill. Men i vår stressiga värld, till bredden fylld med plikter och måsten, tänker vi inte lika mycket på dem som inte kräver. Tyvärr blir de ofta bortglömda där de ligger tysta, följer en med blicken och bara väntar på att något ska hända. Vi tror kanske inte att de behöver stimulans på samma sätt som en ung hund. Men, så fel vi har. Precis som människor behöver åldrande hundar stimulans och fysisk träning för att hjärnan och kroppen ska fungera fullt ut. Eftersom gamla hundar oftast är lugna, kloka hundar, är det egentligen ganska enkelt att ge dem det de behöver. Det är lätt att ta dem med nästan överallt i stället för att lämna dem ensamma hemma. Bara att få följa med i bilen fram och tillbaks till affären är ett roligt avbrott, och att få hänga med matte eller husse är härligt i sig. De är villiga hjälpredor i hushållsarbetet också, t.ex. när det gäller att bära ut soporna och hämta posten. Här, i de gamla hundarnas egen bok, finns massor av tips på enkla sysselsättningar, träning, friskvård m.m. Ta vara på din gamla hund och se till så att ålderdomen verkligen blir de gyllne åren för din trogna kamrat, som den så väl förtjänar.

Anders Hallgren är Sveriges främsta hundpsykolog. Har arbetat med hundar i ca 40 år och håller kurser för blivande hundpsykologer och hundtränare. Han har gett ut ett stort antal böcker både i Sverige och utomlands. Hans bok om brandvarnarhundar blev månadens bok i somras i USA.

Author

Susanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related News & Articles

Kontakta Susanna

Har du någon fråga kring privatlektioner eller kommande kurser?

Skriv en rad här så svarar jag så fort det finns möjlighet!